Kedves Veresegyháziak!


Kérjük támogassátok fiatal tehetséges és szorgalmas sportolóinkat a Világbajnokságon való szereplésben!


Az Egyesületünk tagjai, a szülők és jelenlegi pártolóink sokat tesznek azért, hogy azok a sportoló fiatalok, versenyzők akik teljesítményükkel kiérdemlik, megkaphassák a szükséges segítséget felkészülésükhöz.

Napjainkra egyre több fiatalt és felnőttet szippant be a számítógép, a mobiltelefon, a drogokról nem is beszélve. A fiatalok egyre nagyobb része cél nélkül szinte csak túlélni próbálja napjait a következő játékig.

Nekünk felnőtteknek felelősségünk, hogy a magunk módján és lehetőségeivel tegyünk a fiatalokért, gyermekeinkért. Segítsük Őket a való életben, hogy sikeres, boldog felnőtté válhassanak. Rátaláljanak a sportra, mely jó eszköz arra, hogy célokat tűzzenek ki maguk elé, így kiérdemelve azt, hogy támogatásunkkal akár világversenyeken is résztvehessenek! 

2018-ban versenyzőink erőn felül teljesítve nem várt sikereket értek el. Még maguk is alig tudták felfogni, hogy Európa bajnokság és Világbajnokság sikeres szereplői lehetnek.

Az a siker sok munkával jár és mellette az anyagi áldozat és jelentős.  A rangos versenyekre magas minőségű, biztonságos és emiatt drága felszerelések szükségesek, az utazás, szállás , egyéb járulékos költségekről nem is beszélve.

Ez a siker anyagilag az Egyesület és a szülők anyagi lehetőségeit kihasználta.

Ezért kérjük a Veresegyház jó szándékú lakosságát és felelősségteljes vállalkozóit, hogy lehetőségeikhez mérten nyújtsanak segítséget fiataljainknak a haladásáért, céljaik megvalósításáért!

Már néhány ezer forintnak is nagy súlya van. Nem csak a pénz miatt, hanem azért, hogy a gyerekek érezzék, hogy fontosak a felnőttek, a közösség számára és értékelik az erőfeszítésüket. 

A KI Művészetek Egyesülete közhasznú szervezet, így a cégek támogatása költségként elszámolható, vagy reklámmal tudjuk viszonozni támogatóin nagyvonalúságát.

Tudjuk, hogy sok család és vállalkozás nem engedhetné meg, hogy anyagilag segítsen másokat, főleg idegeneket. De , mégis megteszik, mert fontosnak tartják, hogy ne csak magukért, hanem a közösségért is tegyenek.

Hiszünk abban a spiritualitásban, hogy aki máson segít, azt egy más valakitől bőségesen visszakapja. 

Kérjük támogasd fiataljaink haladását az Úton!  

számlaszámunk: HU64 10700196 47184101 51100005

Támogatói szerződés:  Pintérné Gazdag Anett   mail: pintergazdag@yahoo.com

       

  

© 2006 Ki Művészetek Egyesülete, 2112 Veresegyház, Paskom u. 21..
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!